Ingyenes websablonok

Responsive & Ingyenes

Ingyenes websablonok

»» web sablon / frissítve: ---/

MODERN-ART websablon

MODERN-ART template

Modern Art

Magán és üzleti célra is ingyenes. Responsive, azaz automatikusan illeszkedik a képernyőhöz. Öt weboldalt tartalmaz. Kezdő, portfolio, referencia, támogató és kapcsolat oldalakkal. Egy kezdő vállalkozó weboldalnak is megfelel. Informatikai tudás nélkül is könnyen átalakítható.

MODERN DESIGN

Modern design

Modern design

Magán és üzleti célra is ingyenes. Ez a websablon responsive, azaz automatikusan illeszkedik a képernyőhöz. Három oldalas websablon. Modern kezdő, bejelentkező és regisztrációs oldallal. Egy kezdő vállalkozó weboldalnak is megfelel. Informatikai tudás nélkül is könnyen alakítható.

Licenc röviden

Megengedett: Használhatja a sablont személyes és üzleti használatra is teljesen ingyen, testre szabhatja a sablont, és ha tetszik, megoszthatja másokkal vagy terjesztheti a „regen.hu” márkanév alatt.

Nem megengedett: Tilos a láblécből a szerzői jogra hivatkozó linket eltávolítani, a websablont eladni, értékesíteni, bérbe adni haszonszerzés céljából.

Támogatás: A sablonkészítő nem nyújt technikai támogatást az ingyenes Bootstrap HTML sablonhoz.


Nevezd meg! - Így add tovább! 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0): Ezt a websablont ingyen, szabadon, díjmentesen bármely személy letöltheti akár személyes használatra akár üzleti célra is használhatja korlátozás nélkül, beleértve a korlátozás nélküli használati jogokat.

AZONBAN:

Másolni, módosítani, terjeszteni, továbblicencelni az alábbi feltételekkel lehet:

A fenti szerzői jogi nyilatkozatot és az alábbi angol nyelvü értesítést fel kell tüntetni a websablon minden példányában, a -html- "head.../head" része közé. (A letöltött websablon tartalmazza)

THE SOFTWARE IS PROVIDED “AS IS”, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY, WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE SOFTWARE.

Magyar fordítás: A WEBSABLON „OLYAN-AMILYEN” ALAPON KERÜL FORGALOMBA, MINDEN SZÜKSÉGES VAGY ELŐÍRT GARANCIA NÉLKÜL ÉS KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VAGY TÁMOGATÁS NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ. A HASZNÁLAT SORÁN BEKÖVETKEZETT KÁROKÉRT A FELHASZNÁLÓ A FELELŐS, SEMMILYEN ESETBEN A SZERZÕ ÉS JOGTULAJDONOS NEM FELELÕS SEMMILYEN KÁRÉRT, SÉRÜLÉSÉRT VAGY EGYÉB ADATVESZTESÉGÉRT, AKÁR JOGOS AKÁR JOGELLENES FELHASZNÁLÁS ESETÉN, ILLETVE HA EGYÉB TEVÉKENYSÉGBÕL KELETKEZETT A KÁR VAGY AZZAL KAPCSOLATOS A WEBSABLON HASZNÁLATA.

Megjegyzés

A websablont csak saját felelősségére alakíthatja át, vagy a benne levő kódot csak saját felelősségére változtathatja meg. Az ebből eredő hibáért vagy a helytelen használatból eredő egyéb kárért a vásárló, a felhasználó vagy a hibát okozó személy a felelős.

VÉGE

a lap tetejére