Bluetooth hiba párosítás

Bluetooth hiba párosítás

Mindkét eszközön ugyanaz a jelszó

2010.AUG.06 / frissítve: ---:
Bluetooth hiba párosítás: A bluetooth két egymás közti készülék adatátvitelét segíti elő. Általában gyakoribb a mobiltelefon és számítógép közti adatátvitel. A megvásárolt bluetooth eszközhöz telepítő lemezt is kapunk, ha nem így volna, keressünk az interneten megfelelő software-t (programot) és telepítsük gépünkre

Ha kész, kapcsoljuk be telefonunkon a bluetooth engedélyezése opciót és párosítsuk az eszközöket. Indítsuk el a keresést, ami megmutatja a közelben levő összes bekapcsolt állapotú bluetooth eszközt. Válasszuk ki azt, amelyik gépünkre vonatkozik és adjunk meg egy jelszót, pl: négy 1-es, ami könnyen megjegyezhető, de természetesen lehet bármi, akár bonyolultabb is, csak négyjegyű legyen.


Egyre azonban figyelni kell

Minden Windows rendszerre: MINDKÉT ESZKÖZÖN (gépen és telefonon) UGYANAZT A JELSZÓT ADJUK MEG!!!

Nyomtató és hasonló készülékben már van beépített jelszó (mivel kézzel nem írhatunk bele a nyomtatóba!), ilyen esetben ezt a jelszót írjuk a mobiltelefonba és a kapcsolat létrejötte után megváltoztathatjuk, ha akarjuk. Ha elsőre minden bevált, de sajnos másodszori próbálkozásra semmi sem jön össze, és nem tudunk adatot a telefonról a gépre, illetve a gépről a telefonra küldeni, valószínűleg a beírt szöveges adatok nem egyeznek, így hibát jelez.

Megoldás lehet: Töröljük a gépről a telepített bluetooth programot (pl: az ingyenes és Magyar menüvel is rendelkező Revo Uninstaller programmal) és telepítsük újra.


Fontos

Windows 8, 8.1, 10: Töröljük a mobiltelefonunkról is a megadott adatokat és kezdjünk mindent elölről. Ez általában megoldja a problémát.

Sűrűn előforduló hiba, mikor megsérül a telepített bluetooth driver: Kattintsunk az ASZTAL-on az egér jobb oldali gombjával a SAJÁTGÉP-re. A legördülő menüből válasszuk a TULAJDONSÁGOK-at. Majd a bal oldali menüből válasszuk az ESZKÖZKEZELŐT. Windows 7: Kattintsunk a START menüre / Válasszuk a VEZÉRLŐPULTOT / A KATEGÓRIÁK alatt / Válasszuk a HARDWARE és HANG / Felül az első sorban, (ESZKÖZÖK és NYOMTATÓK) végén / Eszközkezelő. Itt látható az összes csatlakoztatott eszközünk. Ha valamelyik eszköz előtt (?) sárga színű kérdőjel látható, azt jelenti hibás, illetve nincs telepítve hozzá driver (illesztőprogram).

Megoldás: Szedjük elő az eszköz vásárlásakor kapott CD vagy DVD lemezünket és rakjuk be a számítógép CD vagy DVD meghajtójába: Kattintsunk duplán a sárga kérdőjelre (? Előjön egy újabb ablak. Válasszuk a driver frissítése lehetőséget ( illesztőprogram frissítése). A windows megkeresi automatikusan az eszközhöz tartozó drivert és telepíti azt. Végül eltűnik a sárga kérdőjel.

Esetleg újra kell indítani a gépet.

VÉGE

Windows gyorsítás

A műveletek után azonnal érezni a gép gyorsulását és teljesítmény növelését.

Gyorsítás »»
Windows telepítés

Egyszerűbb egy friss OS-t beállítani, mint egy régi, rosszul működő Windows rendszert foltozni.

Tiszta telepítés »»
Háttérképek

Xp, Vista, Win7, 8, 8.1, 10, Android, Linux, HD háttérképek. Ingyen.

HD képek »»
Ingyenes websablon

Üzleti célra is ingyenes, minden képernyőhöz igazodó websablonok.

Új design »»
Melyik licenc

Három Windows 10 licenc típus létezik: kiskereskedelmi, OEM és volumenes.

Licenc »»
Rufus

Program a rendszerek ISO állományának pendrivera írásához.

Rufus »»
Honlap Licenc

Weboldalak szövegét, tippek, leírások, képeket készítette "webmaster" a Creative Commons Nevezd meg! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc alatt. Teljes licenc: Creative Commons. Másolni, terjeszteni, tipp-leírásokat sajátként feltüntetni csak engedéllyel és backlink elhelyezésével lehet.

websablonokresponsive image

Figyelem: Némelyik írás régebbi. Csak saját felelősségre alkalmazható.