Játék mód bekapcsolása

Játék gyorsítás

Játék mód bekapcsolása

2020.AUG.18 / frissítve: ---:
Játék mód bekapcsolása: 2020 májusi frissítésével a Microsoft a Game Mode szolgáltatás hibáit kijavítva, frissítve a Windows rendszer részeként a játékosok rendelkezésére bocsátotta. A játékmód javítja a teljesítményt a Windows 10 rendszeren, mivel több rendszer erőforrást biztosít. A Játék Mód elindításához egyszerűen nyomjuk meg a "Windows Key" + "G" gomb kombinációt a billentyűzeten.

Játék mód bekapcsolása

Ha a fenti gomb kombináció nem működne, a beállítást a képernyő bal alsó sarkában a Start Menüre kattintva, majd a Gépház ikonra, itt pedig a Játék linkre végül a megjelent beállítás ablak bal oldali menüjében kattintsunk a Játék üzemmód linkre. Megjelenik a játék üzemmód ki, illetve bekapcsolás panel.

Gyors tipp: Játék közben akár videót is felvehetünk a játékról, vagy kereshetünk online játékpartnert és még sok más beállítási lehetőség van.

A csúcskategóriás számítógépekre nincs nagy hatással, de ha kis teljesítményű, vagy sok program, feladat, folyamat fut a háttérben, akkor a Játék Mód bekapcsolása hasznos lehet, mivel a rendszer ezután a játékra ad több erőforrást, így ha idáig szaggatott a játék, ezután valószínűleg simán futtatható. Ezenkívül a Microsoft azt tervezi, hogy továbbfejleszti a szolgáltatást a későbbi frissítések során, tehát legalább érdemes tudni, hogy hol van, és addig is beállítási tapasztalatokat lehet gyűjteni.

Beállítások

A beállítások ablakba kiválaszthatjuk, hogy akarunk tippet kapni játék közben vagy sem. Az engedélyezéshez kattintsunk az Általános beállítás gombra és jelöljük be a jelölőnégyzetet. A jobb oldali menü sorban a Fiókok gombra kattintva megoszthatjuk a játék közben készített képeket, videót, vagy a Spotify alkalmazásba bejelentkezve zenét hallgathatunk, és ezen kívül még sok beállítási lehetőség van.

Játék mód bekapcsolása

VÉGE

Windows gyorsítás

A műveletek után azonnal érezni a gép gyorsulását és teljesítmény növelését.

Gyorsítás »»
Windows telepítés

Egyszerűbb egy friss OS-t beállítani, mint egy régi, rosszul működő Windows rendszert foltozni.

Tiszta telepítés »»
Háttérképek

Xp, Vista, Win7, 8, 8.1, 10, Android, Linux, HD háttérképek. Ingyen.

HD képek »»
Ingyenes websablon

Üzleti célra is ingyenes, minden képernyőhöz igazodó websablonok.

Új design »»
Melyik licenc

Három Windows 10 licenc típus létezik: kiskereskedelmi, OEM és volumenes.

Licenc »»
Rufus

Program a rendszerek ISO állományának pendrivera írásához.

Rufus »»
Dual Boot

A Windows-t telepíthetjük a Win8.1, Win8, Win7, XP mellé.

Több rendszer »»
USB Jelszó

Jelszó-visszaállító lemez létrehozása Windows 10.

Elfelejtett jelszó »»
Csökkentett Mód

A Biztonságos mód egy speciális Windows indítási mód.

Safe Mode »»
UEFI mód

Ha nincs átkonvertálva a merevlemez, az MBR partíciót törölni kell.

GPT partíció »»
Honlap Licenc

Weboldalak szövegét, tippek, leírások, képeket készítette "webmaster" a Creative Commons Nevezd meg! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc alatt. Teljes licenc: Creative Commons. Másolni, terjeszteni, tipp-leírásokat sajátként feltüntetni csak engedéllyel és backlink elhelyezésével lehet.

websablonokresponsive image

Figyelem: Némelyik írás régebbi. Csak saját felelősségre alkalmazható.